De zachte wereld van teddy

Dé interieurtrend van dit moment? Teddy stof! Je hebt het misschien al voorbij zien komen in woonwinkels of -magazines, maar ook in baby- en kledingwinkels is de stof op dit moment erg populair. Teddy stof is gemakkelijk te combineren en geeft een tijdloze, zachte en luxueuze uitstraling. Kortom; je haalt een échte blikvanger in huis.

Ontdek in deze blog hoe je teddy perfect in jouw interieur integreert met de nieuwe Yndis collectie hondenmanden en           -kussens van Designed by Lotte.

Trendy met teddy

De nieuwste collectie hondenkussens en -manden van Designed by Lotte is nu ook beschikbaar in deze warme trendy stof. Onze luxe Yndis ligkussens en manden zijn méér dan alleen een toevoeging aan je interieur; ze bieden ultiem comfort, ontspanning en bescherming aan jouw trouwe viervoeter.

Yndis hondenmanden

De Yndis hondenmanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een luxe verfijnde uitstraling, oftewel het beste van twee werelden. Er is aandacht besteed aan zowel functionaliteit als stijl. De goede vlokkenvulling en het luxe teddy liggedeelte creëren comfort en zachtheid, terwijl de opstaande randen een gevoel van veiligheid en geborgenheid bieden. Deze hondenmand is beschikbaar in 3 maten en je kunt uit verschillende kleuren kiezen.

Yndis ligkussens

Het Yndis ligkussen is uitermate geschikt voor honden die houden van een zachte, comfortabele slaapplek (het kussen is voorzien van een goede vlokkenvulling). Tegelijkertijd wordt er óók aan het baasje gedacht, aangezien de prachtige wasbare hoezen perfect aansluiten op de laatste woontrends. Dit ligkussen is beschikbaar in één maatvoering, maar te verkrijgen in verschillende kleuren.

Yndis ligkussens ovaal

Het ovale ligkussen is kwalitatief gelijk aan bovenstaand Yndis ligkussen, echter anders van vorm. Deze uitvoering sluit perfect aan bij de natuurlijke lichaamsvorm van jouw hond en biedt een comfortabele plek om heerlijk te ontspannen. De fijne stof, het ovale ontwerp en de luxe afwerking, maken dat dit ligkussen uitstekend in ieder interieur past. Het ovale ligkussen is beschikbaar in 2 maten en je hebt de keuze uit verschillende kleuren.

Ultiem comfort voor je hond

De Yndis hondenmanden en ligkussens zijn ideaal voor jouw hond om na een lange wandeling lekker op neer te ploffen. De teddy stof is heerlijk zacht en biedt ultiem ligcomfort. En je hoeft je geen zorgen te maken of deze manden of kussens in je interieur passen, want het zijn echte pronkstukken voor in je woonkamer. De Yndis collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er voor iedere woonstijl een passend kussen te vinden is. 

Tip: breng extra gezelligheid in huis door zachte, bijpassende kussens óf een dekentje toe te voegen aan de hondenmand. Hiermee creëer je niet alleen een comfortabele ligplaats voor je hond, maar maak je ook van de hondenmand een aantrekkelijk element binnen jouw interieur.

Kenmerken van de Designed by Lotte – Yndis hondenmand en ligkussen collectie:

  • Ontwerp met oog voor stijl en functionaliteit

Het zorgvuldig doordachte ontwerp zorgt ervoor dat dit kussen niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je interieur.

  • Optimaal ligcomfort

Gevuld met vlokkenvulling biedt zowel de hondenmand als het ligkussen een comfortabele plek voor jouw hond om te rusten na een dag vol avontuur.

  • Wasbare hoes

De polyester hoezen zijn eenvoudig te verwijderen d.m.v. de handige ritssluiting en zijn wasbaar op 30 graden, waardoor het schoonhouden van de mand een fluitje van een cent is.

  • Veiligheid en geborgenheid

De opstaande randen van de hondenmanden zorgen voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid voor jouw viervoeter.

  • Antislip

De onderkant van alle Yndis manden en kussens zijn voorzien van antislip, waardoor verschuiven wordt voorkomen, zelfs op gladde vloeren.

  • Matching colors

Alle items zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je dé perfecte match kunt vinden voor jouw interieur, passend bij de behoeften van jouw hond.

De nieuwe collectie Yndis hondenmanden en -kussens van Designed by Lotte: ultiem comfort voor jouw huisdier en een stijlvolle toevoeging aan het interieur!