Voeg Scandinavische elegantie toe aan je interieur

Designed by Lote dinerset Djeha

Scandinavisch wonen, bekend om zijn minimalistische en functionele stijl, heeft de afgelopen jaren een enorme populariteit gewonnen. De combinatie van eenvoud, natuurlijke elementen en strakke lijnen maakt deze woontrend tijdloos en aantrekkelijk. Een variant die steeds meer aandacht krijgt, is de Japandi stijl – een harmonieuze mix van Japanse elegantie en Scandinavische functionaliteit. Voor huisdiereigenaren die hun liefde voor interieurdesign willen combineren met praktische en stijlvolle oplossingen voor hun huisdieren, bieden wij bij Designed by Lotte de perfecte producten. Hier lichten we enkele van onze accessoires uit die perfect passen in een Scandinavisch interieur.

Krabpaal Inez: Krabpaal en speeltoren in één

Onze Krabpaal Inez is zowel een krabpaal als een speeltoren, perfect voor katten die van avontuur houden! Deze paal bevat speelbolletjes en een speeltoren met speelballetjes, wat zorgt voor urenlang speelplezier. De Inez staat prachtig in elk huishouden dankzij het strakke en stijlvolle ontwerp. Het is de perfecte aanvulling voor jouw huis, waar functionaliteit en design samenkomen.

Designed by Lotte krabpaal Inez

Krabbollen Elio: Een designer item

Onze Krabbollen Elio zijn niet alleen functioneel, maar ook een echt designer item dat perfect binnen een Scandinavische of Japandi stijl past. Deze krabbollen zijn gemaakt van rubberhout, een duurzaam en stevig materiaal dat bijdraagt aan de natuurlijke esthetiek van je huis. Met drie soorten touw – jute, sisal en zeegras – bieden ze verschillende texturen voor je kat om aan te krabben, wat hun nagelgezondheid bevordert.

Daarnaast hebben onze designers de Elio voorzien van een extra speelveertje, wat zorgt voor extra speelplezier. Het natuurlijke uiterlijk van de krabbollen, gecombineerd met de hoogwaardige materialen, maakt dit item tot een echt designer item in elke ruimte. Het is de perfecte manier om functionaliteit en design samen te brengen bij jou thuis.

Designed By Lotte houten krabbollen Elio

Krabplank Sammy: De eye-catcher

De Krabplank Sammy is een ander prachtig voorbeeld van hoe onze huisdierproducten stijlvol en functioneel kunnen zijn. Deze krabplank is gemaakt van rubberhout en afgewerkt met een sisal mat, wat een natuurlijke en rustgevende uitstraling geeft. De lichte kleur van de plank zorgt ervoor dat hij mooi staat in jouw huis, vooral in een Scandinavisch of Japandi gestylde woonkamer.


Wat deze krabplank echt uniek maakt, is zijn extra grote formaat, wat zorgt voor veel krabplezier voor je kat. De Sammy is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je huis, waardoor het een echte eye-catcher wordt.

Designed by Lotte hout krabplank Sammy

Krabpaal Sinora: Perfect voor elke kat

Onze Krabpaal Sinora is een waar pronkstuk dat perfect past binnen een simplistische Scandinavische stijl. Met zijn strakke lijnen en natuurlijke materialen is deze krabpaal een verfijnde toevoeging aan elk interieur. Iedere kat wil zijn nagels wel zetten in deze elegante krabpaal.


De Sinora is voorzien van een koord met kralen, wat niet alleen leuk is voor je kat om mee te spelen, maar ook bijdraagt aan het minimalistische design. Met zijn ingetogen schoonheid en functionaliteit is de Sinora de ideale keuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een stijlvolle oplossing voor hun kat.

Designed by Lotte houten krabpaal Sinora

Dinerset Djeha: Prachtige natuurlijke look

Naast de prachtige producten voor katten, hebben we bij Designed by Lotte ook gedacht aan onze trouwe viervoeters. De Dinerset Djeha is een perfect voorbeeld van een item dat zowel geschikt is voor katten als voor honden, en dat binnen een simplistische Scandinavische stijl past. Gemaakt van rubberhout, past deze dinerset naadloos in jouw woonruimte.


Met deze dinerset kun je je hond gelijktijdig voorzien van voer en water, wat niet alleen handig is, maar ook bijdraagt aan een opgeruimd interieur. De bijgeleverde keramieken bakjes zijn vaatwasserbestendig, waardoor het onderhoud eenvoudig is. Met de Dinerset Djeha haal je niet alleen een praktisch item in huis, maar ook een stukje natuurlijke elegantie.

Designed by Lotte dinerset Djeha hond

Waarom Designed by Lotte?

Met onze producten haal je niet alleen kwaliteit en duurzaamheid in huis, maar ook design en elegantie. Geef je interieur een upgrade en maak je huisdier gelukkig met deze prachtige producten die perfect passen binnen de Scandinavische en Japandi woontrend!