De trend stof Ribbed

In de wereld van interieur en mode is er één trend die keer op keer weer de kop opsteekt: ribstof, ook wel bekend als corduroy. De prachtige, geribbelde stof is niet meer weg te denken uit zowel de woon- als modeindustrie. Met zijn kenmerkende structuur voeg je met woonaccessoires van ribstof een warme, gezellige, unieke en comfortabele uitstraling toe aan het interieur.

De charme van ribstof zit hem in de geribbelde structuur die de stof definieert. Deze trend voeg je eenvoudig toe aan je interieur met bijvoorbeeld mooie gordijnen of gezellige kussens op de bank. Door de juiste kleur te kiezen, creëer je al snel een warme en uitnodigende sfeer bij jou thuis.

Maar wist je dat de trendy ribbed stof zich niet alleen beperkt tot woonaccessoires en meubels voor in huis? Designed by Lotte heeft de ribstof namelijk verwerkt tot de mooiste en meest comfortabele items voor jouw huisdier(en). Hierdoor kunnen niet alleen jij, maar ook jouw huisdier genieten van de sfeervolle en prachtige structuur van deze stof.

Ribbed accessoires voor honden

Jouw hond verdient natuurlijk alleen het allerbeste, en als ware interieurliefhebber wil je dat de accessoires die jouw hond nodig heeft, perfect passen bij jouw interieur. Daarom biedt Designed by Lotte Ribbed hondenmanden, hondenkussens en bankkussens, gemaakt van hoge kwaliteit ribbed stof. De stof is heerlijk zacht en stevig, wat ervoor zorgt dat de mand of het kussen extra lekker ligt. Met deze luxueuze items geef je jouw hond optimaal ligcomfort en creëer je tegelijkertijd een unieke, warme en gezellige uitstraling binnen jouw interieur. De Ribbed hondenmanden en -kussens zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en 3 maten, waardoor er altijd een perfecte match te vinden is.

Ribbed accessoires voor katten

Wat is er nu leuker dan jouw kat voorzien van accessoires die niet alleen comfortabel zijn maar ook perfect passen bij jouw interieur? Of je nu kiest voor een zachte ligmand of een knusse kattenmand, met de Ribbed kattencollectie van Designed by Lotte creëer jij eenvoudig een warme en luxe uitstraling in huis. De items zijn te herkennen aan de prachtige, stevige ribstof, wat zorgt voor extra comfort voor jouw kat. De Ribbed kattenmanden zijn verkrijgbaar in 4 kleuren.

kattenmand ribbed
Ribbed kat
Ribbed mand
Krabben in stijl

Onze prachtige Ribbed stof is niet alleen verwerkt in heerlijk zachte kattenmanden. Jouw kat kan nu ook zijn of haar nagels verzorgen door de krabben aan onze prachtige ribbed krabpalen. Zo kan je naast een warme slaapplek ook de keuze van de kattenkrabpaal helemaal afstemmen binnen jouw interieur. De Ribbed krabpalen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Ribbed krabpaal

Of je nu je interieur wilt opfrissen met warmte en gezelligheid of jouw huisdier wilt verwennen met comfort en stijl, ribstof is de trend die je niet wilt missen. Met de prachtige accessoires Designed by Lotte kun je zowel jouw huis als jouw huisdier in de watten leggen met deze prachtige stof.