Tijdloze elegantie met de marmerlook

Wist je dat marmer al door de Grieken en Romeinen werd toegepast? Het was een echt statussymbool en staat nog steeds bekend om de luxe geraffineerde uitstraling. Met zijn tijdloze charme is deze natuurlijke siersteen een favoriete keuze en wordt veelvuldig toegepast in hotels, spa’s en restaurants. Kijk maar eens naar de Burj al Arab in Dubai, waarvoor maar liefst 25.000 m2 marmer werd gebruikt. Je zag dit geaderde pareltje allereerst terugkomen in vloeren en wanden van badkamers, keukens en entrees, maar is nu erg populair als woonaccessoire bij vele interieurliefhebbers wereldwijd. Vandaar dat Designed by Lotte deze trend ook heeft vertaald naar huisdieraccessoires.

Stijlvolle accessoires voor jouw hond en kat

Met onze prachtige marmerlook Vita & Vive collectie voerbakken hebben we deze tijdloze woontrend verwerkt in accessoires voor jouw hond en kat. De verhoogde marmerlook voer- en drinkbakken zijn de nieuwe musthave voor huisdierbezitters die niet alleen veel om hun huisdier geven, maar ook om interieurstyling. De aderen en het speelse kleurverloop in de honden voerbak Vive en katten eetbak Vita zorgen voor een unieke uitstraling, die zowel elegant als tijdloos is.  

Naast het bieden van een praktische oplossing voor het voeren van jouw hond of kat, voegen deze stijlvolle marmerlook etensbakken ook een decoratief element toe aan je interieur. Of je nu een modern, industrieel of eclectisch interieur hebt, de voerbakken passen perfect bij elke stijl. Door deze elegante trend te introduceren in jouw interieur en het leven van je huisdier, creëer je een perfecte balans tussen stijl en praktisch gebruik. Heb jij de marmer look al in huis?

De veelzijdigheid van marmer

Vanwege de chique uitstraling wordt marmer vaak geassocieerd met klassieke interieurs, maar deze prachtige natuursteen matcht ook perfect met woonstijlen als modern, industrieel en eclectisch. Omdat elegantie niet altijd duur hoeft te zijn, zie je ook steeds meer marmer looks in de woonwinkels verschijnen.

De veelzijdigheid van marmer komt echt tot zijn recht wanneer je het combineert met andere luxe materialen zoals velours, donker hout, (rib)fluweel of linnen. Door deze materialen te combineren met marmeren details, creëer je eenvoudig een luxe en warm interieur. Marmer is allesbehalve saai en gaat ook goed samen met messing e.a. metalen accenten. Oftewel multi-toepasbaar en een blijvertje!