Sinds 2008

In 2008 begon het met een idee. Ik was net bevallen van mijn dochter Lotte, keek om me heen in huis en dacht: wat zou het fijn zijn als er producten voor honden en katten zouden bestaan die niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi staan in mijn eigen interieur. Zó ontstond Designed by Lotte.

Wat begon als een zoektocht naar stijlvolle producten voor het huisdier die passen binnen het interieur, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een merk met een passie voor kwaliteit en design. En Lotte? Die is gewoon meegegroeid.

Guusje van Riel
Eigenares Designed by Lotte

Guusje is samen met haar broer Job eigenaar van het familiebedrijf Beeztees, Karlie en Designed By Lotte. Guusje is verantwoordelijk voor de inkoop en productontwikkeling van het bedrijf, is getrouwd en woont met haar 4 kinderen in Waalwijk. 

Lifestyle en Design!

Naast Guusje speelt onze in-huis designafdeling ook een cruciale rol voor het merk. Alle product ontwerpen zijn uniek en afgestemd op het “Designed by Lotte merk DNA”. Onze designers zoeken inspiratie in (interieur)trends en ontwikkelingen, maar ook in stoffen, structuren en kleuren. Alle aspecten in onze ontwerpen worden bewust gekozen en zorgvuldig samengesteld.

Pas als ieder detail is goedgekeurd worden de producten ontwikkeld. Kwaliteit en uitstraling zijn belangrijk. Pas als alles is zoals het bedoeld en bedacht is gaan de producten naar de winkel. Designed by Lotte staat niet alleen voor kwalitatieve en unieke designs, maar ook voor continue vernieuwing om onze klanten te blijven verrassen.