Velvet woonaccessoires

velvet hondenkussen

Velvet woonaccessoires, je kan er bijna niet meer omheen. Velvet, ook wel fluweel of velours genoemd, is een woontrend die je vaak terugziet in woonwinkels. Of je nu op zoek bent naar een bank, stoelen, kussens of een heerlijk zachte plaid, het bestaat allemaal in velvet look. Velvet is een prachtige zachte stof, waarmee je een warm en knus interieur creëert. Bovendien geven velvet woonaccessoires een luxe uitstraling en is de stof gemakkelijk te combineren met diverse interieur stijlen, zoals landelijk of industrieel.

Om de velvet look bij jou thuis compleet te maken heeft Designed by Lotte een prachtig assortiment met velvet huisdierartikelen die helemaal passen binnen de categorie velvet woonaccessoires. 

 

Velvet woonaccessoires voor honden

Het klinkt misschien een beetje gek, een velvet woonaccessoire voor honden. Wist je dat een hondenkussen bijvoorbeeld niet alleen praktisch hoeft te zijn? Maar je deze ook prachtig kan matchen met jouw interieur. Zo maak je van de hondenmand een ware eye-catcher.

Velvet hondenkussens

Laat jouw hond heerlijk ontspannen en bijkomen op zijn of haar eigen velvet hondenkussen. Het hondenkussen is niet alleen super zacht, maar staat door de velvet stof ook mooi binnen ieder interieur. Of je nu een landelijke woonstijl hebt of wellicht is jouw stijl meer industrieel, de velvet stof zal altijd matchen. Jouw hond zal als een ware koning of koningin kunnen relaxen en slapen op dit Designed by Lotte velvet hondenkussen.

Mag jouw hond relaxen op de bank? Of wil je het hondenkussen extra stijlen? Dan zijn de heerlijke zachte velvet hoofdkussens van Designed by Lotte ook zeker een aanrader.

Fluweel

Velvet Hondenspeelgoed

Honden vinden het vaak heerlijk om te spelen en knuffelen met een knuffel. De velvet hondenspeeltjes van Designed by Lotte zijn heerlijk zachte slaap- en speelmaatjes voor jouw hond en daarnaast zien ze er ook nog eens mooi uit!

In style wandelen met jouw hond

Een hondenriem, hondenhalsband of hondentuig hoeven niet saai te zijn. Met de Designed by Lotte velvet hondenriemen, hondenhalsbanden of hondentuigen kan je samen met jouw hond geheel in style wandelen. Je kunt de items zelfs matchen met de overige Designed by Lotte velvet producten binnen jouw interieur. Hang de riem, halsband of tuig bijvoorbeeld op een prominente plek op in de gang, waardoor het een prachtige eye-catcher wordt. Wil je de set helemaal compleet maken? Hang dan ook de velvet poepzakjes houder aan de hondenlijn.

Wil je jouw hond chique voor de dag laten komen? De velvet hondenstrik is te gek voor bijvoorbeeld een verjaardag of tijdens de feestdagen. De strik is verkrijgbaar is grijs, roze en groen. Zoals je van Designed by Lotte gewend bent, matchen deze ook helemaal met de andere velvet honden accessoires.

Velvet woonaccessoires voor katten

We hadden het net al over prachtige velvet artikelen voor de hond, uiteraard zijn we de kat niet vergeten. Want katten verdienen naast honden ook prachtige velvet kattenaccessoires. De velvet kattenartikelen, kunnen prachtig gematched worden binnen diverse woontrends, zoals landelijk of industrieel wonen.

Velvet krabpaal

Krabpaal

Een krabpaal kan soms een doorn in het oog zijn, maar met de velvet krabpalen van Designed by Lotte is dit verleden tijd. De krabpaal zal prachtig staan binnen ieder interieur en doet natuurlijk wat die moet doen, jouw kat voorzien in zijn of haar natuurlijke krabbehoefte.

Een eigen plekje

Katten brengen veel uren van de dag al slapend door. Een heerlijke kussen of kattenmandje mag dan ook niet ontbreken. De velvet stof draagt bij aan extra comfort en zorgt er ook hier weer voor dat het prachtig staat binnen ieder interieur. Designed by Lotte heeft 3 verschillende categorieën waar jij en jouw kat uit kunnen kiezen; heerlijke zachte velvet kattenkussens, velvet kattenmandjes of een velvet kattenhuis.

Velvet kattenmand

Een ware koning of koningin

Met de velvet katten strik of velvet kattenhalsband maak je de velvet look helemaal compleet. Hoe leuk is het dat jouw kat matched bij bijvoorbeeld zijn of haar kattenmand? 

Designed by Lotte biedt mooie kwalitatief hoogwaardige velvet producten aan voor je hond of kat, die helemaal bij deze woontrend passen en waar je jouw interieur prachtig mee kunt stijlen. Bovendien is de velvet stof erg stevig, waardoor jouw hond of kat lang plezier heeft van de items. Creëer chique details in jouw huis en maak hiermee jouw interieur helemaal af. 

Velvet Woonaccessoires combineren

Vind je het lastig om de velvet woonaccessoires te combineren met jouw huidige interieur. Hieronder een paar opties die echt te gek kunnen zijn!

  • Combineer velvet met mat zwarte accessoires, door toevoeging van het velvet zullen deze nog beter tot hun recht komen.
  • Zacht velvet combineert prachtig met glanzend goud. Je zal zien dat je je al snel waant in een chique hotel.
  • Heb je wit marmer of zwart marmer in huis? Bijvoorbeeld als tafelblad of behang. Je zal zien dat velvet hier prachtig bij staat!
  • Een grijze stoere vloer? Velvet items maken deze look helemaal af.
  • Ben je meer van de elegantie? Of heb je meer landelijke items? Combineer velvet stof eens met diverse houtsoorten. Je zal zien dat je al snel een elegante look creëert. 

Liefs,

Lotte