Basic & Luxe trend

Een leuke woontrend, is de Basic & Luxe trend. Hierbij creëer je een hotelgevoel in je eigen huis. Veel mensen willen geen poespas in huis, maar willen wel graag een luxe uitstraling creëren. Dat is precies wat er gebeurd met deze trend!

De kleuren die worden gebruikt zijn vaak neutraal met een warm karakter, zodat ze voor ieder interieur geschikt zijn. Materiaal dat veel wordt gebruikt is wol of zijde en je ziet ook vaak een geweven structuur terugkomen. Wat ik persoonlijk erg mooi vind, zijn de sierlijke pluimen die steeds vaker in huis worden gezet.

Puur & Eerlijk trend

Een niet weg te denken woontrend is Puur & Eerlijk. Terug naar de natuur! Deze trend is eigenlijk een vernieuwde botanische sfeer, waarbij iets minder de focus op planten en meer de focus op steeds meer groen. Mijn favoriet is de natuurlijke krabboom, iedere stam is altijd uniek!

Niet alleen zie je veel ‘levend’ groen in diverse originele potten, staand of hangend aan de muur, ook de kleuren van de natuur worden toegepast in het interieur. Muren worden groen geschilderd en gecombineerd met aardse tinten en natuurlijke materialen zoals hout, touw en rotan.

Industriële invloeden

De industriële trend is een trend die al een tijd mee gaat, maar nog steeds helemaal ‘hot’ is. Deze woontrend is ontstaan vanuit het opknappen van oude fabrieken tot woonruimtes.

Met robuuste, ruige materialen zoals staal, glas en beton geef je jouw huis zo een industriële uitstraling. Wegwerken van details is niet nodig, dit geeft een extra rauw randje aan jouw interieur. En voor een echt industrieel gevoel in huis, kies je voor een behang met baksteen of beton op de muur.