Back to nature! Botanisch wonen.

Is het niet heerlijk om de lange avonden in de zomer te spenderen in de tuin. Het einde van de zomer is in zicht, maar ik ben nog lang dit klaar om dit gevoel los te laten. En dat hoeft ook niet. Botanisch wonen is de trend van nu.

Nodig de natuur uit in je huis. Veel groen en huisdiervriendelijke planten voeren de boventoon! Niet alleen zie je veel ‘levend’ groen in diverse originele potten, staand of hangend tegen de muur. Ook de kleuren van deze flora worden toegepast in het interieur. Muren worden groen geschilderd en gecombineerd met aardse tinten en natuurlijke materialen, zoals hout, touw en rotan.

Ik heb mij laten inspireren door deze stijl bij onder andere deze producten. 

Ovaal kussen Ferny

Voor iedereen die niet gezegend is met groene vingers, maar – net als ik – dol is op planten. Het hondenkussen Ferny heeft een trendy design en ligt heerlijk zacht. Zo haal je echt de natuur in huis. 

Krabpaal Cactus

De cactus had een paar jaar geleden zijn comeback als woonkamerplant. Iedere kattenmoeder weet, dat een cactus en een kat geen goede match zijn. Daarom ontwikkelden wij de Cactus krabpaal. Best of both worlds, als ik dat zelf mag zeggen.

Hondenmand Eton

De klassieke rotan hondenmand in een modern jasje. Het grove rotan geeft de geeft de mand zowel een natuurlijke als stoere uitstraling. Het lage instap gedeelte is ideaal voor kleinere honden of honden die wat slecht te been zijn.