Stoer en functioneel: industrial living

Deze trend is al een tijdje in ons midden, maar nog steeds helemaal van nu! Denk aan oude houten vloeren, muren van baksteen en metalen buizen. In combinatie met aardse kleuren vormt jouw industrieel interieur een stoer en robuust geheel.

Rustige basis

De industriële woonstijl vindt zijn oorsprong, zoals de naam al doet vermoeden, in de industrie. Elementen uit grote fabriekshallen of magazijnen met onafgewerkte muren en betonnen vloeren vormen een rustige basis, door het gebruik van unieke meubels en accessoires komt het samen tot een huiselijk geheel.

Feminin touch

In woonprogamma’s op tv zie je vaak stellen die kampen met smaakverschillen. Hij wil stoer, robuust en donker. Zij gaat liever voor ranke meubels en pastel kleuren. Maar om het een te creëren hoef je het ander niet per se los te laten. Het fijne aan de industriële interieurstijl is, dat je met kleine elementen, accessoires of enkele meubels al een heel ander gevoel in je huiskamer kunt creëren. Zo breng je deze twee werelden dicht bij elkaar.

Bij het ontwerpen van nieuwe producten voor de collectie van Designed by Lotte, halen we veel inspiratie uit deze interieurtrend.  We hebben onze favoriete items die super goed blenden in een industriële woonkamer of voor jou op een rijtje gezet.

Jouw boodschappenlijstje

  • RVS Voorraadbus Megga
  • Houten Ligmand
  • Houten Krabpaal Lumpra
  • Metalen tekstbord
  • Kattenpoef Fyrna

 

Waar te koop?